Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Hiiva, 50g7.9g4.8kcal1g0.1g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g24g115kcal5.8g7.9g6.9g6.8g
Vehnäjauho puolikarkea 52g177kcal5.3g36.1g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g604kcal24.2g90.8g15g17.2g
Valittu annoskoko133g302kcal12.1g45.4g7.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna67g151kcal6.1g22.7g3.8g4.3g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453