Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali15g3.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Palsternakka 5.5g3.5kcal0g0.6g0g0.2g
Selleri, annos 50g5.5g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g14g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g97kcal7.6g7.8g3.4g2g
Valittu annoskoko133g48kcal3.8g3.9g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna67g24kcal1.9g2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712