Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g43g60kcal8.2g1.1g2.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl35g30kcal0.5g1.5g2.5g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g35g123kcal5.6g22.5g0.9g2.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.3g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g18g46kcal5.3g0.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g529kcal39.6g51.4g18.4g4.2g
Valittu annoskoko133g264kcal19.8g25.7g9.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna67g132kcal9.9g12.9g4.6g1.1g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081