Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 58g130kcal3.9g23.5g0.8g6.4g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 22g29kcal0.6g0.7g2.6g0g
Maustekurkku22g3.6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g661kcal11.4g52.8g42.6g14g
Valittu annoskoko133g331kcal5.7g26.4g21.3g7g
Annoskoko puolitettuna67g165kcal2.9g13.2g10.7g3.5g
Arvot/100g100g248kcal4.3g19.8g16g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534