Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Manteli 11g67kcal2.6g0.7g5.9g0.8g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g22g56kcal1.3g0.7g5.2g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g2.7g6.2kcal0g1.6g0g0g
Puolukka 33g13kcal0.1g2.2g0.2g0.9g
Tyrnimarja 16g15kcal0.1g1g0.8g1g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g656kcal12.4g14.6g59.8g5.4g
Valittu annoskoko133g328kcal6.2g7.3g29.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna66g164kcal3.1g3.7g15g1.4g
Arvot/100g100g247kcal4.7g5.5g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409