Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Paprika punainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.6g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow53g45kcal2.4g7.9g0.3g2.6g
Herkkusieni säilyke 6.1g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g145kcal6.6g21.4g2.8g7.2g
Valittu annoskoko133g72kcal3.3g10.7g1.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna67g36kcal1.7g5.4g0.7g1.8g
Arvot/100g100g54kcal2.5g8g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831