Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow84g17kcal2.5g1.7g0g2.1g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä9g17kcal0.3g1.1g1.3g0g
Vuohenjuusto President19g48kcal3.6g0.1g3.8g0g
Valkoviini kuiva 19g13kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g224kcal13g6g14g4.2g
Valittu annoskoko133g112kcal6.5g3g7g2.1g
Annoskoko puolitettuna67g56kcal3.3g1.5g3.5g1.1g
Arvot/100g100g84kcal4.9g2.3g5.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744