Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lehtiselleri 6.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Kalaliemi laimennettu 63g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Kirjolohifilee 25g41kcal4.2g0g2.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Maustekurkku9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g144kcal9.6g4.2g9.4g1.8g
Valittu annoskoko133g72kcal4.8g2.1g4.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna67g36kcal2.4g1.1g2.4g0.5g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223