Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 10g45kcal2g0g4.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 18g6.2kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Tomaatti 8.6g2kcal0g0.3g0g0.1g
Spagetti 5.9g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g157kcal7.2g10.6g9g2g
Valittu annoskoko133g78kcal3.6g5.3g4.5g1g
Annoskoko puolitettuna67g39kcal1.8g2.7g2.3g0.5g
Arvot/100g100g59kcal2.7g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143