Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 19g36kcal5.1g0g1.7g0g
Tonnikala vedessä 19g20kcal4.2g0g0.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g22g9kcal2.1g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.5g1.6kcal0.1g0g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g25g65kcal7.5g0.5g3.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.3g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]7.5g30kcal1.6g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g436kcal49.8g6.2g24.8g0g
Valittu annoskoko133g218kcal24.9g3.1g12.4g0g
Annoskoko puolitettuna67g109kcal12.5g1.6g6.2g0g
Arvot/100g100g164kcal18.7g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716