Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow28g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g42g141kcal5.5g28.7g0.6g2.7g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g484kcal25.8g63.8g14g5.8g
Valittu annoskoko133g242kcal12.9g31.9g7g2.9g
Annoskoko puolitettuna67g121kcal6.5g16g3.5g1.5g
Arvot/100g100g182kcal9.7g23.9g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145