ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g127g260kcal22.8g0g19g0g
Fariinisokeri3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.8g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g568kcal45.6g12g38g0g
Valittu annoskoko133g284kcal22.8g6g19g0g
Annoskoko puolitettuna67g142kcal11.4g3g9.5g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307