Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g140kcal11.7g0g10.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.5g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kookosöljy 100g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g58g30kcal0.8g4.3g0.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g5.5g1.6kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)1.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g387kcal26.6g13.6g24.6g1.2g
Valittu annoskoko134g194kcal13.3g6.8g12.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna67g97kcal6.7g3.4g6.2g0.3g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536