Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g8.3g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g10g32kcal2.1g0.1g2.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)10g17kcal0.3g0.3g1.6g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g10g16kcal1.7g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g179kcal9.8g9g11.4g2.2g
Valittu annoskoko133g90kcal4.9g4.5g5.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna67g45kcal2.5g2.3g2.9g0.6g
Arvot/100g100g67kcal3.7g3.4g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419