Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)39g26kcal5.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g44g10kcal0.6g1.5g0.2g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton8.2g1.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g120kcal13.8g5.2g4.6g0.8g
Valittu annoskoko134g60kcal6.9g2.6g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna67g30kcal3.5g1.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g45kcal5.2g1.9g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107