Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio12g16kcal0.3g0.8g1.4g0g
Pizzamix juusto12g39kcal2.3g0.8g2.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Atria broilerin filesuikale maustamaton24g26kcal5.4g0g0.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl20g70kcal2.2g13.3g0.8g1.2g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.3g3.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g345kcal21.2g32.4g14.2g3g
Valittu annoskoko134g172kcal10.6g16.2g7.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna67g86kcal5.3g8.1g3.6g0.8g
Arvot/100g100g129kcal7.9g12.1g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719