Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl37g11kcal1.7g0.7g0.1g0.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)15g40kcal4.5g0g2.5g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g31g47kcal0.5g1.1g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g362kcal32.4g3.6g24.6g1.2g
Valittu annoskoko134g181kcal16.2g1.8g12.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna67g91kcal8.1g0.9g6.2g0.3g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667