Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 28g88kcal2.3g16.2g0.8g2.8g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g13g21kcal3g0g1.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 13g30kcal2.1g0.1g2.4g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g19g60kcal4.3g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g589kcal37.6g32.6g32.4g5.6g
Valittu annoskoko134g294kcal18.8g16.3g16.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna67g147kcal9.4g8.2g8.1g1.4g
Arvot/100g100g221kcal14.1g12.2g12.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568