Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g50g12kcal0.7g1.7g0.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.3g2.9kcal0g0.3g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g285kcal16g7.4g21g0.4g
Valittu annoskoko134g143kcal8g3.7g10.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna67g71kcal4g1.9g5.3g0.1g
Arvot/100g100g107kcal6g2.8g7.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528