Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Valkokaali keräkaali 25g7kcal0.3g1g0.1g0.5g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g81kcal4.8g6g3.4g4g
Valittu annoskoko134g41kcal2.4g3g1.7g2g
Annoskoko puolitettuna67g20kcal1.2g1.5g0.9g1g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.2g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303