Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g23g83kcal1.9g18.2g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell29g31kcal6.9g0g0.1g0g
Pesto rosso4.2g12kcal0.2g0.2g1.2g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g3.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Findus thai wokkivihannekset29g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g2.6g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g296kcal18.8g41.8g4.8g2.6g
Valittu annoskoko133g148kcal9.4g20.9g2.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna67g74kcal4.7g10.5g1.2g0.7g
Arvot/100g100g111kcal7g15.7g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823