Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha49g82kcal9.4g0g4.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punaviini, 12%8.8g7.4kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 21g17kcal0.3g3.6g0g0.6g
Kesäkurpitsa21g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g283kcal20.2g10.6g15.8g2.2g
Valittu annoskoko134g142kcal10.1g5.3g7.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna67g71kcal5.1g2.7g4g0.6g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267