Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 25g8.7kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Palvikinkku HK 3%9g9kcal1.7g0g0.3g0g
Sipuli, paistettu 6.3g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)6.3g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä25g28kcal2g4.5g0.1g2g
Papu valkoinen, keitetty 25g27kcal2.1g3.5g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g395kcal15g24.8g24.8g9.8g
Valittu annoskoko134g198kcal7.5g12.4g12.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna67g99kcal3.8g6.2g6.2g2.5g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613