Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu50g21kcal0.1g4.7g0.1g0.9g
Raparperi 33g11kcal0.2g1.8g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g42g163kcal0g41g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g390kcal0.6g95g0.2g2.8g
Valittu annoskoko134g195kcal0.3g47.5g0.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna67g98kcal0.2g23.8g0.1g0.7g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970