Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g39g22kcal3.5g2g0.1g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)18g20kcal0.5g2.9g0.6g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä15g9kcal0.1g2.3g0g0.2g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli2.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.6g5.5kcal1.3g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä15g8.9kcal0.1g2.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g7.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker6.6g26kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g305kcal14.2g54.4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko134g152kcal7.1g27.2g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna67g76kcal3.6g13.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813