Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 47g24kcal5.6g0g0.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 47g20kcal0.2g1.9g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 26g79kcal2.3g14.3g0.5g3.6g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Siirappi 5.6g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g284kcal16.4g41.6g1.4g7.4g
Valittu annoskoko134g142kcal8.2g20.8g0.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna67g71kcal4.1g10.4g0.4g1.9g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.5g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385