Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0.9g6.3kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Kirjolohifilee 55g90kcal9.2g0g6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 8.2g2.6kcal0.1g0.4g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 26g35kcal0.6g7.5g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g348kcal21.2g20.4g19.4g4g
Valittu annoskoko134g174kcal10.6g10.2g9.7g2g
Annoskoko puolitettuna67g87kcal5.3g5.1g4.9g1g
Arvot/100g100g130kcal7.9g7.6g7.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785