Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,347g30kcal5.1g2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Hermesetas, annos 5g4.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml9g2kcal0.8g0g0g0g
Kookoshiutale 4.7g31kcal0.4g0.3g3g0.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 37g104kcal0.7g1.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g422kcal21.8g7g33.6g1.6g
Valittu annoskoko134g211kcal10.9g3.5g16.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna67g106kcal5.5g1.8g8.4g0.4g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201512