Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g96g106kcal22.1g0g2g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g7.9g31kcal2.6g0g2.2g0g
Korppujauho 8.8g32kcal0.9g6.6g0.1g0.5g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g593kcal51.6g13.4g37g1.6g
Valittu annoskoko134g297kcal25.8g6.7g18.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna67g148kcal12.9g3.4g9.3g0.4g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480