Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g62kcal2.1g12.6g0.4g0.5g
Kauralese 3.3g12kcal0.6g1.5g0.3g0.6g
Paprika punainen 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g19g44kcal2.9g0.2g3.6g0g
Broilerifileesuikale (Atria)22g24kcal5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g479kcal22.6g34.2g27.8g4.4g
Valittu annoskoko134g240kcal11.3g17.1g13.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna67g120kcal5.7g8.6g7g1.1g
Arvot/100g100g179kcal8.4g12.8g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051