Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)45g11kcal0.5g2.5g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g107kcal9.8g6.8g4.6g1.6g
Valittu annoskoko134g53kcal4.9g3.4g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna67g27kcal2.5g1.7g1.2g0.4g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139