Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 98g27kcal1.2g4g0.2g2.1g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 40% rasvaa 1.4g5.3kcal0g0g0.6g0g
Piirakkataikina Sunnuntai28g104kcal1.4g9g7g0.6g
Siirappi, tumma2.1g6.7kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g289kcal5.2g29.6g15.6g5.6g
Valittu annoskoko134g145kcal2.6g14.8g7.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna67g72kcal1.3g7.4g3.9g1.4g
Arvot/100g100g108kcal1.9g11.1g5.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903