Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g78g19kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen12g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku 16g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)12g2.3kcal0g0.8g0g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana268g184kcal2.6g9.8g14.4g4g
Valittu annoskoko134g92kcal1.3g4.9g7.2g2g
Annoskoko puolitettuna67g46kcal0.7g2.5g3.6g1g
Arvot/100g100g69kcal1g3.7g5.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730