Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1000g260kcal15.6g35g2g19g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g30g6kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g2090kcal38.8g94g167.4g44.8g
Valittu annoskoko1330g1045kcal19.4g47g83.7g22.4g
Annoskoko puolitettuna665g523kcal9.7g23.5g41.9g11.2g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180