Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 414g591kcal51.8g1.2g42.4g0g
Kuohukerma251g853kcal5g7.5g87.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 38g147kcal0.8g0.8g15.8g0g
Paprika punainen 126g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Tonnikala öljyssä 376g714kcal102.1g0g33.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g126g26kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g4735kcal323.4g39.8g361.6g8.4g
Valittu annoskoko1330g2367kcal161.7g19.9g180.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna665g1184kcal80.9g10g90.4g2.1g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005