Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi44g4.4kcal0.7g0.7g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g197g39kcal2g5.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)66g45kcal1g9.8g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis131g147kcal28.9g0g3.9g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g633kcal67g34.2g24.6g0g
Valittu annoskoko1330g316kcal33.5g17.1g12.3g0g
Annoskoko puolitettuna665g158kcal16.8g8.6g6.2g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389