Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio351g981kcal8.8g12.3g98.1g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 333g990kcal5g21.2g99.9g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 140g28kcal1g4.2g0.1g2.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro53g16kcal1.1g2.2g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Hunaja 23g75kcal0.1g18.4g0g0g
Sinappi (teollinen)18g23kcal0.8g2.5g1.1g0g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Anjovis-filee, 1 kpl105g221kcal10g14.7g13.7g0g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 105g23kcal0.3g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g4886kcal60.4g182.6g427.8g22.4g
Valittu annoskoko1330g2443kcal30.2g91.3g213.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna665g1222kcal15.1g45.7g107g5.6g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171