Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3723g2834kcal70g577.1g7.4g37.2g
Lanttu 655g189kcal6.6g30.1g2g11.8g
Porkkana 995g325kcal6.2g55.3g2g25.4g
Soijakastike 451g272kcal23.3g42.8g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2855g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g120g649kcal0.2g0.4g72.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1202g1995kcal228.4g0g120.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12529kcal669.4g1411.4g408.2g148.8g
Valittu annoskoko10000g6264kcal334.7g705.7g204.1g74.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3132kcal167.4g352.9g102.1g37.2g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877