Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.5g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g225g74kcal2.5g10.6g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 301g229kcal5.7g46.6g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g1670kcal133g120.2g66.2g7.6g
Valittu annoskoko1332g835kcal66.5g60.1g33.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna666g418kcal33.3g30.1g16.6g1.9g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571