Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen112g29kcal1g5.2g0.4g2.2g
Kukkakaali 315g76kcal5.7g6.9g0.9g7.2g
Parsakaali brokkoli 309g108kcal14.3g6g0.9g7.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g281g337kcal9.6g10.1g28.1g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g28g96kcal5.6g0g8.1g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)34g130kcal9.8g0.7g9.8g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g225g562kcal40.5g0g45g0g
Voi, 1 tl, 5 g28g205kcal0.3g0.3g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g3085kcal173.6g58.4g231.4g34.2g
Valittu annoskoko1332g1543kcal86.8g29.2g115.7g17.1g
Annoskoko puolitettuna666g771kcal43.4g14.6g57.9g8.6g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977