Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi225g1014kcal14.6g135.2g47.3g7g
Voi 113g817kcal1.3g0.5g91.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1021kcal6g9g105.1g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g601g1021kcal43.2g96.1g51.1g0g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Liivate 12g42kcal10.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g8122kcal150.8g553.6g590.2g14g
Valittu annoskoko1332g4061kcal75.4g276.8g295.1g7g
Annoskoko puolitettuna666g2031kcal37.7g138.4g147.6g3.5g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626