Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 23g74kcal0.1g18.2g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 112g33kcal1.1g5.1g0.4g2.1g
Hapankaali 450g127kcal4.8g19.3g0.9g9.2g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste225g56kcal2g10.8g0.7g6.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen225g313kcal42.7g0g15.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2664g1438kcal102.8g112.2g58g37.6g
Valittu annoskoko1332g719kcal51.4g56.1g29g18.8g
Annoskoko puolitettuna666g359kcal25.7g28.1g14.5g9.4g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417