Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2705g10007kcal121.7g838.4g676.1g100.1g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja2705g2110kcal454.4g0g27g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1379g1738kcal151.7g4.1g124.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g68g41kcal0.5g6.9g0.1g0g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2705g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g23kcal1.1g4.3g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g14g0.4kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 372g113kcal4.6g17.8g0.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28061kcal1468g1743g1656.4g212.8g
Valittu annoskoko10000g14031kcal734g871.5g828.2g106.4g
Annoskoko puolitettuna5000g7015kcal367g435.8g414.1g53.2g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674