Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 842g2780kcal16.8g25.3g294.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton842g177kcal2.5g13.5g0g0.8g
Sipuli 421g127kcal5.3g20.2g0.8g7.2g
Valkosipuli 211g228kcal16.6g34.3g1.3g4.4g
Munakoiso 3368g753kcal16.8g104.4g6.7g84.2g
Oliiviöljy 105g931kcal0g0g105.3g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow4211g15158kcal505.3g3157.9g63.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40308kcal1126.6g6711.2g944g193.2g
Valittu annoskoko10000g20154kcal563.3g3355.6g472g96.6g
Annoskoko puolitettuna5000g10077kcal281.7g1677.8g236g48.3g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368