Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g32kcal1g0.8g2.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste225g59kcal2g10.8g0.7g5.2g
Peruna, vanha, kuorittu 282g214kcal5.3g43.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2669g1371kcal103g113.2g53g17g
Valittu annoskoko1334g686kcal51.5g56.6g26.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna667g343kcal25.8g28.3g13.3g4.3g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355