Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman200g340kcal24g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Juuriselleri 69g22kcal0.9g3.2g0.1g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1g3.3kcal0g0.2g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2670g1018kcal57g63g42.2g18.8g
Valittu annoskoko1335g509kcal28.5g31.5g21.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna668g254kcal14.3g15.8g10.6g4.7g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.4g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512