Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Kukkakaali 150g36kcal2.7g3.3g0.5g3.5g
Kalkkuna 150g294kcal47.2g0g11.6g0g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g19g6.6kcal0.1g1.5g0g0g
Juuriselleri 113g35kcal1.4g5.2g0.2g3.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g7.5g13kcal1.3g1.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2673g852kcal107.2g40.6g25.4g21.6g
Valittu annoskoko1337g426kcal53.6g20.3g12.7g10.8g
Annoskoko puolitettuna668g213kcal26.8g10.2g6.4g5.4g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309