Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 300g393kcal55.2g17.5g11.1g0g
Rypsiöljy 15g135kcal0g0g15.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow300g60kcal9g6g0g7.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit300g51kcal4.8g6.6g0.6g5.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g113g391kcal14.6g75.4g2.3g6.8g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2673g2619kcal174.8g234.2g104.2g40.2g
Valittu annoskoko1336g1310kcal87.4g117.1g52.1g20.1g
Annoskoko puolitettuna668g655kcal43.7g58.6g26.1g10.1g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097