Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)113g352kcal13.5g70.9g1.7g12.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 562g723kcal116.7g0g28.1g0g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.4g2.1g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)56g90kcal4.5g2.2g7.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Arla Apetina Feta 3%34g37kcal6.1g0.7g1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g23g64kcal11.2g7.6g0.2g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Tomaatti 281g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2673g3059kcal315.6g212.6g103.6g41.2g
Valittu annoskoko1336g1530kcal157.8g106.3g51.8g20.6g
Annoskoko puolitettuna668g765kcal78.9g53.2g25.9g10.3g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550