Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 526g845kcal158.8g0g22.6g0g
Hunaja7.5g25kcal0.1g6.2g0g0g
Sinappi 7.5g10kcal0.3g1.1g0.5g0.1g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.6g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2673g2682kcal327.4g64.8g123.6g19g
Valittu annoskoko1337g1341kcal163.7g32.4g61.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna668g671kcal81.9g16.2g30.9g4.8g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113